Försenat eller inställt flyg?

Du kan ha rätt till kompensation. Vi hjälper dig!
Få upp till
6000kr
i ersättning per passagerare.

Kolla hur mycket du kan komma att vara berättigad till i kompensation.
Beräkna kompensation
Vi vinner flest domstolsärenden – hela 99%
Vi sköter all handläggning åt dig
Gratis att anmäla*

Anmäl din försening på ett enkelt sätt

Skicka in din anmälan
Tag emot upp till 6000 kr

Så här säger våra kunder

Därför ska du välja oss

 • Ingen risk och inga oväntade avgifter

  Om vi inte får någon ersättning är det gratis för dig. Om ditt ärende går till domstol tillkommer ingen extra kostnad, oavsett om vi vinner eller förlorar.

 • Högsta utbetalningsprocenten

  Vi vinner flest ärenden. Detta beror på att vi skickar alla felaktiga avslag till domstol istället för att bara acceptera flygbolagens eller trafikstyrelsernas avslag. 99% av våra domstolsärenden vinner vi.

 • Återbetalning av extrautgifter

  Förutom att kräva ersättning för förseningen hjälper vi till att ersätta eventuella extra kostnader i samband med flygförseningen, t.ex. mat medan du väntar, hotellvistelser, nya biljetter etc.

 • Största expertis

  Vi är experter på dina rättigheter som flygpassagerare. Vi har hjälpt mer än 375.000 passagerare att få kompensation för flygförsening, inställt eller överbokat flyg, vilket gör oss till de största i Skandinavien.

 • Läs mer här >

Experter på flygpassagerares rättigheter

Vi var bland de första i Europa att assistera flygpassagerare med att erhålla kompensation från flygbolag. Idag är vi fortfarande bland de största.

”Jag startade Flygförsening eftersom jag såg att behovet av rättsligt bistånd för flygpassagerare var mycket stort” säger VD Johan Fugmann. ”EU:s regelverk kan vara mycket svårt att tolka och det tolkas ofta mycket olika från flygbolagens sida och från fall till fall. Vi kan regelverket utan och innan och vet precis vad passagerarna har rätt till - och vi är inte rädda att ta fallet till domstol för att passagerarna ska få ut sin rättmätiga ersättning."

I dagsläget hjälper Flygförsening inte bara passagerare från Sverige och Danmark i kampen för ersättning, men även passagerare från Norge, Storbritannien, Finland, Polen, Tyskland, Irland, Tjeckien och Kanada. Sedan 2012 har vi hjälpt mer än 680,382 flygpassagerare att erhålla rättmätig kompensation för försenat flyg och inställda resor. Vår juridiska expertis och samarbetet med Europas bästa advokater är endast ett par av de anledningar som gör att vi vinner mer än 99% av våra rättsprocesser.

Vi står fast vid din rätt till ersättning!