Var flyget försenat, inställt eller överbokat?

Och blev du minst tre timmar försenad?

- Då har du rätt till ersättning!

Om Flygforsening.se

Vi håller fast pä din rätt till kompensation

Flygforsening.se fokuserar på att ge juridisk rådgivning åt flygpassagerare som har rätt till ersättning från flygbolag i samband med avbokningar, förseningar eller nekad boarding.

Vår viktigaste uppgift är att du som flygpassagerare kompenseras i enlighet med dina rättigheter och varje dag gör vi det lättare för tusentals flygpassagerare att få ersättning.

Vår breda erfarenhet med att hjälpa flygpassagerare gör oss till experter på området. Detta är viktigt eftersom reglerna för kompensation och ersättning är komplexa. Samtidigt gör flygbolagen ibland underliga hanteringar av ersättningskrav, vilket leder till att det ofta är svårt för passagerare att få någon kompensation överhuvudtaget.

På Flygforsening.se känner vi till lagen och har de bäst kvalificerade handläggarna och advokaterna med i vårt team. Alla är vi redo att kämpa för dig.De största i Skandinavien

Flygforsening.se startade 2012 i syfte att hjälpa passagerare att få sin rättmätiga ersättning.

Anmälningarna har sedan dess växt och vår framgång visar att det finns ett stort behov av hjälp när det kommer till att kräva ersättning från flygbolag. Vi är stolta över att vara det största företaget av den här sorten i Skandinavien.

Förutom i Sverige finns Flygforsening.se också i Danmark, Norge, Finland samt flera andra länder i Europa och i Kanada. Vi håller oss till vårt primära fokus och arbetar för att du som kund ska kunna få den bästa möjliga service av handläggare som förstår dig och de utmaningar som förknippas med ditt ärende.

Starta ditt krav om ersättning här